Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:03:56 GMT

ذائقه مردم خراسان جنوبی «موقعیت مهدی» را پسندید

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۵۲۳۵

ذائقه مردم خراسان جنوبی «موقعیت مهدی» را پسندید

خبر گزاری مهر؛ گروه استان‌ها: اکران فیلم‌های جشنواره فیلم فجر امسال برای هشتمین سال از جمعه ۱۵ بهمن در دو سینمای بهمن و فردوسی بیرجند که هر دو دارای بهترین کیفیت پخش صدا و تصویر می‌باشند، آغاز شد که در مجموع استقبال از اکران ۱۶ فیلمی که برای نمایش در سینماهای بیرجند در نظر گرفته شده بود، خوب بود.

هر روز دو فیلم در ساعت‌های ۱۸ و ۲۰ و ۳۰ دقیقه شب در این دو سینما اکران می‌شد اما مانند سال قبل بر اساس تصمیم ستاد جشنواره فیلم فجر خبری از اکران این فیلم‌ها در سینما پارک قاین نبود و شهرستانی‌ها بعد از تهیه بلیط اینترنتی برای تماشای فیلم‌ها باید به مرکز استان می‌آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم‌های موقعیت مهدی، شادروان، مرد بازنده و دسته دختران از جمله فیلم‌هایی بودند که با بیشترین استقبال از سوی مردم مواجه شد و به دلیل شیوع کرونا تنها از ۵۰ درصد ظرفیت سینماها برای اکران فیلم‌های جشنواره فیلم فجر استفاده شد.

یکی از دبیران تربیت بدنی که یک سالی است در بیرجند سکونت دارد بعد از اکران فیلم برف آخر به کارگردانی امیر حسین عسکری به خبرنگار مهر اظهار کرد: به طور اتفاقی امروز وقتی از میدان امام (ره) می‌گذشتم بنر مربوط به اکران فیلم‌های جشنواره فیلم فجر را دیدم و فکر نمی‌کردم فیلم‌های جشنواره فجر همزمان با تهران در بیرجند نمایش داده شود.

زینلی نیا با بیان اینکه در سال‌های گذشته که در مشهد بودم صف‌های طولانی برای دیدن فیلم‌های جشنواره فجر در جلوی سینماها تشکیل می‌شد و این موضوع سبب می‌شد که افراد به راحتی نتوانند بلیط تهیه کنند، اضافه کرد: قبل از این در فضای مجازی خلاصه فیلم‌ها و گفتگو با کارگردان‌ها و نظر مردم را در ارتباط با فیلم‌های جشنواره را دیدم.

ضعیف بودن فضای فرهنگی

به گفته وی به دلیل اینکه در گذشته هر موقع به سینما می‌آمدم خیلی خلوت بود، فکر نمی‌کردم که فیلم‌های جشنواره فجر در بیرجند اکران شوند. قبل از این فیلم برف آخر به کارگردانی امیر حسین عسکری را دیدم که به نظرم ساختارش خیلی محکم نبود.

زینلی نیا با بیان اینکه در این فیلم چند موضوع متفاوت مطرح شده بود، ادامه داد: زندگی یک دامپزشک، بحث حیات وحش و موضوع محیط بانی مباحثی بود که در این فیلم مطرح شده بود و احساس می‌کنم آخرش خوب نبود و در صحنه‌ای و در سوز سرما و برف ناگهان دیدیم که خبری از برف نیست و باران می‌بارد.

به گفته وی دختری هم که فرار کرده و در برف گیر کرده بود صبح سالم بود بدون اینکه طعمه گرگ‌ها شده باشد. تا ۱۵ دقیقه پایان فیلم به نظرم این فیلم بیشتر شبیه فیلم مستند اما در قالب ایرانی بود. چون حیایی که بازیگر خوبی است و کارگردان آن عسکری بود برای دیدن این فیلم به سینما آمدم.

وی ادامه داد: هر چند فیلم‌های اکران شده قبل از چهارشنبه را ندیده‌ام اما چهار فیلم باقی مانده در دو روز آخر جشنواره را خواهم دید.

وی بیان کرد: گرفتن بلیط فیلم شادروان هم به دلیل استقبال زیاد خیلی سخت بود ولی بلیط فیلم برف آخر را به راحتی تهیه کردم.

وی تاکید کرد: فضای فرهنگی و هنری بیرجند کمی ضعیف است و به موضوع‌های فرهنگی مانند موسیقی، تئاتر و سینما توجه کمی می‌شود که امیدوارم اکران فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در تغییر این رویکرد تأثیر گذار باشد.

پیشرفته‌ترین تجهیزات

مدیر سینما بهمن بیرجند با بیان اینکه در سال‌های ۹۶، ۹۷ و ۱۴۰۰ فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در این سینما اکران شده‌اند، اظهار کرد: با نصب پیشرفته‌ترین تجهیزات صوت و تصویر، مردم در عالی‌ترین سطح ۱۶ فیلم جشنواره فیلم فجر را تماشا کردند و به دلیل شرایط کرونایی تنها از ۵۰ درصد ظرفیت سینما یعنی ۱۳۰ نفر استفاده شد.

به گفته حسین واحدی افراد باید فقط بلیط اینترنتی تهیه می‌کردند و امکان فروش بلیط حضوری در سینما وجود نداشته است، افزود: استقبال از اکران فیلم‌های جشنواره در مجموع خیلی خوب است اما ظرفیت سینما به دلیل شرایط کرونایی محدود بود.

وی ادامه داد: بهای بلیط برای تماشای فیلم‌های جشنواره فجر ۲۰ هزار تومان بود اما با توجه به شیوع کرونا در دو سال گذشته، کاهش در آمد پاسخگوی هزینه‌های موجود نمی‌باشد.

محدودیت صندلی

معاون امور سینمایی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی هم به خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی و استفاده از ۵۰ درصد ظرفیت سالن‌ها، ظرفیت سینمای فردوسی در هر سانس ۱۱۰ و سینما بهمن ۱۳۰ نفر است.

سید علی زمزم بیان داشت: با توجه به اینکه از بعضی از فیلم‌ها خیلی زیاد استقبال شد با محدودیت صندلی مواجه شدیم و شاید بعضی از افراد نتوانسته باشند فیلم مورد علاقه خود را ببینند.

وی بیان داشت: در چهلمین جشنواره فیلم فجر استقبال مردم خراسان‌جنوبی از فیلم «موقعیت مهدی» بیش از سایر فیلم‌ها استقبال کردند و فروش بیشتری برای آن داشتیم.

معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بیان‌کرد: فیلم‌های «شادروان»، «دسته دختران»، ملاقات خصوصی» و «خائن کشی» نیز از دیگر فیلم‌هایی بودند که به ترتیب بیشترین استقبال را در بین شهروندان خراسان‌جنوبی داشته است.

به گفته وی اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما، خبرگزاری‌ها و سایت‌های پر مخاطب و دو بانک اطلاعاتی سینماها و نصب بنر انجام شد.

وی ادامه داد: سال گذشته هم مانند امسال ۱۶ فیلم در سینماهای استان اکران شد و تنها تفاوت سال گذشته با سال جاری این بود که سال گذشته در سینما فردوسی بیرجند و سینما پارک قاین فیلم‌های جشنواره اکران شد.

انتظارات از سازمان سینمایی کشور

وی ادامه داد: همه هزینه‌ها مربوط به اکران فیلم‌های جشنواره از محل فروش بلیط تأمین می‌شود و از سازمان سینمایی کشور

انتظار داریم در سال‌های آینده برنامه مورد نظر را زودتر به استان‌ها اعلام کنند تا آنها هم بتوانند در فرصتی که وجود دارد به خوبی برنامه‌ریزی کنند و چند روز مانده به اکران فیلم‌ها سایت مربوط به فروش بلیط را باز کنند.

زمزم افزود: نمایش فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در استان‌ها بی شک ما را به عدالت فرهنگی که خواست سازمان سینمایی است نزدیک‌تر می‌کند و افراد در گوشه گوشه ایران می‌توانند همزمان با پایتخت از دیدن فیلم‌های جشنواره لذت ببرند.

وی با بیان اینکه از آنجایی که جشنواره فیلم فجر یک حرکت ملی بوده، مردم نیز دوست دارند این فیلم‌ها را تماشا کنند، یادآور شد: این موضوع به رونق سینماهای کشور نیز کمک می‌کند و زمینه رضایت متصدیان سینماها را نیز فراهم کرده است.

کد خبر 5422933

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی علی زمزم جشنواره فیلم فجر دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن ویروس کرونا بوشهر انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه 22 بهمن عکس استانها خطبه های نماز جمعه آمار کرونا جشنواره فیلم فجر چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرگان شیوع کرونا اکران فیلم های جشنواره فیلم فجر فیلم های جشنواره فجر اکران فیلم ها خراسان جنوبی ظرفیت سینما سال گذشته اکران شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان

استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷۳۰۰ میلیارد ریالی با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی استان اظهار کرد: ایجاد شوراها یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مظاهر دموکراسی مردمی است.

وی با بیان اینکه ۹ اصل از قانون اساسی به نحوه مشارکت مردم و شوراها در اداره امور کشور پرداخته است، افزود: آگاهی از قوانین و مقررات، لازمه خدمت‌رسانی شایسته شوراها به مردم است و انتظار می‌رود با حضور در دوره‌های آموزشی اشرافیت خود بر قوانین و ضوابط را افزایش دهند.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه نظارت مؤثر و دقیق را از مهم‌ترین وظایف شوراها بر عملکرد شهرداران دانست و گفت: اگر این نظارت درست باشد رضایت مردمی را به‌دنبال خواهد داشت و منابع عمومی که در اختیار شهرداران است براساس منطق و اصول هزینه شده و برای اولویت‌های اصلی منطقه به‌کارگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه افزایش سطح تعاملات شوراها با فرمانداران و مسئولان به نفع مردم است، ادامه داد: انتظار می‌رود شوراها از ظرفیت بخش اجرایی، نمایندگان مجلس و فرمانداران به‌عنوان نمایندگان دولت در شهرستان‌ها استفاده کنند.

قناعت با بیان اینکه شوراها باید کمک کنند تا شهرداری‌ها در حد امکان در بودجه و درآمد و هزینه خودکفا باشند، افزود: کمک‌های دولت محدود است لذا در استان‌هایی همچون خراسان جنوبی که عقب ماندگی تاریخی دارند، نیاز است مدیریت شهری حمایت شود اما خودکفایی شهرداری‌ها با جذب سرمایه‌گذار نیز باید مدنظر باشد؛ سرمایه‌گذاری پایدار از طریق جذب سرمایه‌گذار محقق می‌شود و اینگونه اقدامات جهشی و نوآورانه مورد انتظار است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استانی فرهنگی هستیم، تصریح کرد: برنامه‌های مختلف فرهنگی متناسب با منطقه باید در سیاست‌گذاری شهرداری‌ها باشد.

وی بر حفظ وحدت و انسجام در شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد و گفت: هرچه اختلاف‌ها گسترده‌تر شود مردم ضرر می‌کنند لذا مصوبات و تصمیمات باید به‌دنبال تأمین منافع عمومی باشد.

قناعت گفت: اختلاف‌نظر کارشناسی، پایه پیشرفت هر مجموعه است اما باید نظرات منطقی و به‌جا باشد و این موضوع مانعی برای خدمت به مردم نشود.

وی در ادامه با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷,۳۰۰ میلیارد ریال و با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد، افزود: نشست‌های تخصصی شوراهای اسلامی با مدیران دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس اولویت پیگیری شود تا شاهد رفع موانع باشیم.

استاندار خراسان جنوبی گریزی هم به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در استان زد و گفت: اقدامات زیربنایی دو سال گذشته نشان می‌دهد که دولت سیزدهم عزم جدی در رفع مشکلات به‌صورت میدانی دارد و مصوبات سفرهای رئیس‌جمهور نیز با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در هشت سال دولت گذشته ۱۲ هکتار زمین از اراضی حریم وارد محدوده شهرهای استان شده بود اما در دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار الحاق شد که به معنای حجم بالای کارها در زمینه‌های مختلف عمرانی است.

قناعت آغاز عملیات اجرایی پروژه راه آهن را به‌عنوان یکی از اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم نام برد و با اشاره به خشکسالی به عنوان دغدغه مردم و شوراها گفت: دولت برای کاهش اثرات خشکسالی پروژه انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی را آغاز کرده که انشعاب آن به همه شهرستان‌ها می‌رسد و نیمه دوم امسال عملیات لوله‌گذاری انجام می‌شود.

وی گفت: در مرحله اول بهره برداری از این پروژه سالانه ۶۰ میلیون متر مکعب آب به استان تخصیص می‌یابد که یک انقلاب بزرگ در رفع مشکل کمبود آب است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای خط انتقال گاز از دو راهی دشتک زابل به نهبندان و سربیشه تصریح کرد: فاز اول این پروژه تا تیرماه امسال با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان فاز دوم آن با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال از نهبندان به سربیشه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تأمین برق از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر منطقه است، افزود: دولت سیزدهم با افزایش پست‌های ۴۰۰ کیلو ولت در خراسان جنوبی در این زمینه گام بلندی برداشته است.

قناعت خام‌فروشی در بخش کشاورزی و معدن را از معضلات استان ذکر کرد و گفت: در دولت سیزدهم هشت واحد فرآوری در حوزه کشاورزی راه‌اندازی شده است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: سفرهای استاندار به شهرستان‌ها و بخش‌های استان ادامه دارد تا بتوانیم زمینه‌های پیشرفت هر شهرستان را شناسایی و مشکلات را رفع کنیم.

کد خبر 748878

دیگر خبرها

  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • هاشم‌نژاد: غافلگیرانه گل خوردیم
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • موقعیت سوزی تراکتور در نیمه اول دیدار با ذوب آهن